+31850640396 info@phistudio.nl

Powderbrows

Speciaal op maat gemaakt.

Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de powderbrows techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.

Ombre of powder brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als je zou denken. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak maar toch natuurlijk

 

Bij de eerste powderbrows behandeling wordt gekeken naar verschillende aspecten. We bespreken eerst de gewenste vorm, dikte en intensiteit van de wenkbrauwen. Daarnaast kijken we naar jouw natuurlijke gezichtsvorm, wenkbrauwen, haarkleur en huidskleur en geven op basis daarvan een advies. Ons advies in combinatie met jouw wens zorgt voor mooie natuurlijke wenkbrauwen speciaal op maat gemaakt.

De behandeling wordt uitgevoerd met een machine en een steriel naaldje. Laag voor laag worden er pixels gecreëerd tot de juiste intensiteit is bereikt. Met powderbrows is het tevens ook mogelijk om een ombre effect te creëren. Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand 30-40% van de kleur hebben verloren. Een nabehandeling zal daarom dan ook 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden.

 

Contactgegevens

Phistudio – Sule Ozlem Sari
Phinederland Academy
Phishop Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phistudio.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official