+31850640396 info@phistudio.nl

Philasheslift

''in love with this treatment''

Lange, volle en gekrulde wimpers geven elke vrouw een mooie, frisse ooglook. Vrouwen willen ze dan ook lang, vol, zwart en zo dik mogelijk. Gekrulde wimpers geven een open en aantrekkelijke blik. Logisch eigenlijk, doordat ze omhoog staan, zie je meer lengte en ze lijken dan ook gewoon langer! Met de lashlift behandeling is het mogelijk op een eenvoudig en snelle manier een wimperverlenging te verkrijgen zonder wimperextensions. Ideaal dus voor vrouwen die zich niet prettig voelen bij wimperextensions of kunstwimpers en deze als minder comfortabel ervaren.

Ook ideaal voor klanten die even een wimperextensions pauze willen, of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara!

Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.

Mascara en/of wimperkrultang overbodig.

Geeft een natuurlijke uitstraling.

Ogen lijken groter.

Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.

Bestendig tegen water, zweten, tranen, zwemmen, slapen.

Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig.

Wimpers worden meer gelift dan de reguliere wimperpermanent behandeling

 

De behandeling

Bij deze bijzondere behandeling die volledig nieuw is, wordt een laagje ‘coating’ aangebracht bij de wimperaanzet met een nieuw soort gelformule. Dan bepalen we aan de hand van uw wimperlengte de curve van het siliconen schildje. Door middel van dit siliconen schildje worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers. Door ook nog een tint nadien toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost!

Nazorg

De eerste 24 uur

De sessie heeft 24u nodig om te fixeren. Het is dus ook niet aan te raden de behandeling kort voor het slapen te ondergaan. → Wrijf niet in de ogen direct na de behandeling → Geen water, oogcrème en make-up op de ogen

De eerste 48 uur

→ Geen sauna, zon-zonnenbank, zwembad → Gebruik het LVL conditioner serum ‘s ochtends en ‘s avonds → Geen water, oogcrème en make-up op de ogen

Contactgegevens

Phistudio – Sule Ozlem Sari
Phinederland Academy
Phishop Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phistudio.nl

Phistudio

Phi Nederland Official