+31850640396 info@phistudio.nl

Phibrows Microblading

Speciaal op maat gemaakt

Phibows microblading is dé beste haartjestechniek binnen semi permanente make-up wereld. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

In de techniek microblading zit erg nogal veel verschil in, wij beloven onze klanten het meest natuurlijke resultaten. Wij zijn tevens het officiele opleider in Nederland voor phibrows microblading en hier zijn we trots op. Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd het beste academy binnen de beauty branche hiervoor hebben wij verschillende titels ontvangen als masters van Nederland en voeren alle cursussen uit onder phi academy nederland: www.phinederland.nl

 

Phibrows Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een naald ingezet wordt. Met dit worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd. Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen. Ons advies in combinatie met jouw wens zorgt voor mooie natuurlijke wenkbrauwen speciaal op maat gemaakt. Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan, omdat het pigment niet goed is gehecht aan de huid. Dit kan komen door het niet naleven van de nazorg, door een vettig huidtype of door een snelle celdeling van het lichaam. Tijdens het intakegesprek en/of de behandeling wordt dit verder toegelicht.

 

Contactgegevens

Phistudio – Sule Ozlem Sari
Phinederland Academy
Phishop Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phistudio.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official