+31850640396 info@phistudio.nl

De tijd van de traditionele methodes om de huid te verzorgen ligt achter ons. Met onze next generation treatments en een op jouw huid afgestemd advies voor thuisproducten, bieden wij behandelingen aan die echt een zichtbaar resultaat leveren.

Speciaal afgestemd op jouw  huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het!

Phibright is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke wordt voorbereid en afgestemd op de huid. Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering. Phibright behandeling is de enige aanbieder hierin.. wereldwijd! Met de PhiBright Serums maken we voor elke klant een persoonlijke cocktail op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen enz.

Philings microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen

Het effect van een ooglift zonder operatie. Zeg botox en fillers maar vaarwel! Phi-ion plasmalift is de nieuwe holistische methode om al uw zichtbaar te verminderen/ verwijderen en toch uw eigen gezicht behouden.

 Phi Ion PLASMA pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkig huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes.

Lange, volle en gekrulde wimpers geven elke vrouw een mooie, frisse ooglook. Vrouwen willen ze dan ook lang, vol, zwart en zo dik mogelijk. Gekrulde wimpers geven een open en aantrekkelijke blik. Logisch eigenlijk, doordat ze omhoog staan, zie je meer lengte en ze lijken dan ook gewoon langer! Met de lashlift behandeling is het mogelijk op een eenvoudig en snelle manier een wimperverlenging te verkrijgen zonder wimperextensions. Ideaal dus voor vrouwen die zich niet prettig voelen bij wimperextensions of kunstwimpers en deze als minder comfortabel ervaren.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste punt van je gezicht. Door je wenkbrauwen te stylen kun je een sprekendere of open uitstraling krijgen. Zijn jouw wenkbrauwen in de juiste vorm waardoor je gezicht nog meer spreekt?